fredag 25 november 2011

onsdag 23 november 2011

Sno stilen: Roliga cup cakes med vintertema!

Kanske baka några cup cakes så här i jultider? Spana in hur du gör dessa och en massa fler vintervarianter på http://www.cutefoodforkids.com/ !


tisdag 22 november 2011

Sno stilen: look like Bella i Twilight-bröllopet!


Nu finns den ute till försäljning - klänningen för dig som vill sno stilen från Bellas och Edwards bröllop! Alfred Angelo har ritat en lookalike-klänning som säljs hos amerikanska återförsäljare för 799 dollar.

Appropå Twiligt Saga-bröllopet har bröllopsexperter räknat ut att filmbröllopet i verkligheten skulle kostat paret runt 38.000 dollar - alltså över 250.000 kronor. Bara de nästan 4 kilometer långa ljusslingorna skulle gått på 53.000 kronor och blommorna som dekorerade bröllopet runt 130.000 kronor.


http://www.alfredangelo.com/ finns också en ny serie aftonklänningar inspirerade av filmerna - kanske något för tärnorna?

måndag 21 november 2011

Sista dagarna på rean!

Vill du göra fina fynd på bröllopsaccessoarer, smycken och annat kul? Du kan fortfarande hitta fina grejor till kanonpriser i vår höstreakampanj. Men skynda dig - du har bara till torsdag på dig! Bara klicka på bilden nedanför så kommer du direkt in bland reavarorna!


Sno stilen: Godisråtta?

Vill du ha något ingen annan har? Är du förtjust i färgglada accessoarer och sötsaker? Då kanske det här är en "brudbukett" för dig!?fredag 18 november 2011

Spoilervarning: Blairs brudklänning!

Blunda om du inte vill se vad som tycks vara bilder från scener på Blair Waldorfs bröllopsdag! Vid inspelningarna av serien Gossip Girl sågs skådespelerskan Leighton Meester springa ut från St Regis Hotel i New York iklädd i en fantastisk axelbandslös klänning i skira tyger som sägs vara designad av Vera Wang. Hon håller en bukett med ljust rosa pioner och har en tiara med klara stenar. Så vad tror ni - springer hon från eller till bröllopet?! Avsnittet - som blir seriens 100:e - beräknas visas i Usa tidigt i januari.På väg in: this beauty!

Den här lyxiga och gnistrande skönheten är på väg över Atlanten till vår butik! Fantastiskt snyggt!

Sno stilen: Brudslöja!

Det är romantiskt, skirt, stilrent och billigt - dekorera med brudslöja! Passar kanonbra till bröllop i stilen romantik eller shabby chic och kan varieras i oändlighet, kolla bara dom här supersöta dekorationerna och buketterna!
onsdag 16 november 2011

tisdag 15 november 2011

Nytt i butiken: Disco!

Butiken har fyllts på med riktiga partysmycken så passa på att fixa accessoarerna till jul- och nyårsfesterna!
Nytt i butiken: Pärlinvasion!

Vi har fått in en massa pärlsmycken i butiken, örhängen och halsband i massa nya modeller!


Fantastiskt söta små örhängen av pärlemor och med cubic zircon i mitten.


Örhängen i sterlingsilver och sötvattenpärlor.


Nu finns superläckra halsbandet Illusion i lager!


Balunz tipsar: Bröllop i Las Vegas!

Varför inte fly regn och rusk och gifta sig i Las Vegas?!


fredag 11 november 2011

Sno stilen: Dekorera med äpplen!

Tema äpplen! Äpplen är ett snyggt och billigt material att göra fina dekorationer av till bröllop och fest. Använd som placeringskort, bordsdekorationer, ljusstakar, godis och efterrättsingredienser. Här är lite läckra bilder att inspireras av!Sno stilen: Matcha klänningen och bröllopstårtan!

Snygga klänningar och fräcka, smarriga tårtor att inspireras av!

Sno stilen: Detaljer från bröllopet i Twilight Saga!

Bellas klänning designades av Carolina Herrera. Alfredo Angelo designar nu en replika som kommer att finnas ute i butik i slutet av november. Bilden visar originalskissen...


I filmen dansar paret sin första dans till "Flightless Bird, American Mouth" av Iron & Wine.


Bellas ring är en stor oval ring. I filmen är den nästan kompakt, i boken beskrivs den som mer i filigranstil. Replikor finns att köpa!Bröllopsresan är inspelad på St Thomas, så det är dit du ska köpa biljetter om du vill kopiera!