tisdag 31 januari 2012

Nytt i butiken: Hårkammar och armband!

Då finns nya, snygga fest- och bröllopssmycken i butiken! Vill du se några exempel? Varsågod!

Lyxigt brett stretcharmband med rosa Swarovski-kristaller! Finns HÄR på balunz.se

Gnistrande kam för dekoration av brudfrisyren eller festuppsättningen! Finns HÄR i webshopen.

Sno stilen: Sommar!

Det är riktigt kallt och vintrigt ute. Låt oss drömma oss bort till värme, strand och sol istället! Planerar du bröllop i sommar eller bara längtar till tiden då solens strålar värmer lite mer? Här är lite inspirationsbilder på somriga brudbuketter, dekorationer och dukningar:

måndag 30 januari 2012

Balunz på mässa: Åhaga 19:e februari!

Dags att visa våra fina smycken och bröllopsaccessoarer på mässa igen! Den 19 februari finns vi på Bal- och bröllopsmässan på Åhaga i Borås. Mer information hittar du här. Hoppas vi ses!Balunz i media: Allt om Bröllop!

En cake topper från oss fanns med i senaste numret av Allt om Bröllop! Just det paraplyet från Lisbeth Dahl ovanför har vi inte men priset 80 kronor kan vi lova dyrt och heligt INTE stämmer. ;-Dfredag 27 januari 2012

Balunz tipsar: Sötaste fruktdekorationen?!

Riktigt söt och billig dekoration får du om du stansar ut hjärtan ur äpplen av olika färger och sedan byter sinsemellan. Sött till barnkalaset, alla hjärtans dag-middagen eller bröllopet!

Sugen på hatt?

Kolla in dom här skapelserna från engelska kändishattmakaren Bundle MacLaren! Kanske vore nåt till sommarens alla fester?

torsdag 26 januari 2012

Sno stilen: Dekorera med Poms!

Så fint, romantiskt och riktigt supermodernt! Här kommer fler inspirationsbilder för dig som funderar på att dekorera festlokalen med poms. Olika varianter hittar du i butiken HÄR!

Sno stilen: Fräscha bröllopsfrisyrer!

Nu är det toppmodernt att piffa till frisyren med någon slags fascinator, hårdekoration eller kortare slöja. Här kommer lite inspirationsbilder! Liknande dekorationer i alla prisklasser finns naturligtvis i butiken, balunz.se. Vi ÄLSKAR den stora hästsvansen, så fräscht och enkelt!


måndag 23 januari 2012

På väg in: Fantastiska hårkammar!

Massor av nya modeller på hårkammar är påväg in till butiken - så passa på att köpa en exklusiv, fantastisk dekoration till din bröllopsfrisyr! Några exempel på håraccessoarer som snart finns på balunz.se:

fredag 20 januari 2012

Sno stilen: Ännu en brudklänning på Blair i Gossip girl!

Förra året visade vi bilder på vad som sas varit Blairs brudklänning i kommande bröllopsavsnittet. Nu har nya bilder släppts på Blair i en annan klänning från Vera Wang. Vilken är den rätta, slutgiltiga brudklänningen? Blir det något bröllop överhuvudtaget? Den 30:e januari sänds det 100:e avsnittet av serien i Usa och då får vi facit.
Balunz presenterar: Fredagsvitsen!

Veckans fredagsvits med bröllopstema! Trevlig helg alla bloggläsare och kunder!  :-D

Sno stilen: Vårkänslor!

Planerar ni vårbröllop eller bröllop med ljusa pastelliga färger som tema? Här kommer lite inspirationsbilder på dekorationer och brudbuketter med vårkänslor!


torsdag 19 januari 2012

Sno stilen: Levande ringkudde!

Så himla söt ringkudde! Vill du inte pyssla själv så har vi vanliga ickelevande, men tjusiga, alternativ i butiken!

På väg in: Guldigt armband!

Snyggt guldpläterat stretcharmband är på väg in till oss på balunz.se. Finns i butiken om cirka 3 veckor!