fredag 27 april 2012

Nytt i butiken: smyckeset!

Mycket för pengarna! Smycke-setet "Dazzle" kostar bara 329 kronor och då får du örhängen, armband och halsband! Klicka på bilden för att komma rätt direkt...

Sno stilen: mer shabby chic-inspiration!


I butiken: stora påfyllningen har börjat!

Under dagen kommer vi att fylla på med både nya varor och varor som varit tillfälligt slut. Nu finns bland annat diademet Vintage glam åter i lager!


onsdag 25 april 2012

I butiken: glamour!


Sanslöst läckra smycken med Hollywoodkänsla! Klicka på bilden för att komma direkt till butiken...

Ovanligt fjäderdiadem med pärldekorationer! Klicka på bilden...

Sno stilen: art deco-influenser!

Just nu inspireras bröllopsbranschen mycket av art deco och 20- och 30-talet. Stilen är glamourös och elegant med strama, symmetriska linjer.  Påfågel- eller strutsfjädrar och sotade ögon är ett måste för dig som planerar art deco-tema på ditt bröllop!


Otroligt läckra skor från Louboutin!


Klänning från Monique Lhuillier

Häftig kort klänning med 20-talskänsla från Sue Wong

Brudklänning från Peter Langner

Sno stilen: mer från bridal fashion week!

Carolina Herrera har visat sin kollektion för våren 2013! Mycket skira och lätta material, kroppsnära skärningar och hårband. Och en byxdress! Vilken är din favorit?


tisdag 24 april 2012

Påriktigtinspiration!

Vi skriver en massa inlägg i den här bröllopsbloggen om ditten och datten som har med ytligheten på bröllopet att göra. Hur man kan se ut, hur dukningen kan se ut, vad man kan smycka sig med... Nu är det dags för lite inspiration på riktigt!
Herbert (105 år) och Zelmyra (103 år) Fisher gifte sig 1926 och är det nu levande par i världen som varit gifta allra längst, alltså 86 år! Paret bor kvar i samma hus som dom byggde 1942 och har fått 5 barn, 10 barnbarn, 9 barnbarnsbarn och 4 barnbarnsbarnsbarn.

Herbert och Zelmyra värmer mig ända in i själen. Kärlek tills döden skiljer oss åt, det är därför vi gifter oss! Men för den delen är det ju inte fel att göra det in style. ;)

Balunz tipsar: hetaste trenderna för brudgummen!

Vill du vara en trendig brudgum?! Här är vad du ska tänka på inför bröllopssäsongen 2012/2013:
Traditionella frock coats och jaquetter återfinns långt ned på listan över vad som är trendig klädsel för modemedvetne brudgummen. Satsa istället på kostym eller stilig smoking! Trendigaste kostymen går i gråa toner, ljusa eller mörka, med vit skjorta (eller ljust grå, men absolut INTE färgglad skjorta) och slips/fluga ofta matchande bröllopets färgtema. Hur många knappar? En eller massor, för allra hetaste modellen är den dubbelknäppta! Glöm för allt i världen inte näsduken i fickan, utan den är inte klädseln komplett. Piffa eventuellt till ytterligare med roliga manschettknappar och kanske ett par färgglada strumpor. Om du istället väljer smoking ska den vara av klassiskt 007-snitt, allra helst med fluga i sammet.

Manschettknappar från Skultuna finns på http://www.balunz.se/!

Flugan Ture! Klicka på bilden för att komma direkt till butiken...Sno stilen: bröllopstema Snövit!

Varför inte inspireras av romantiska sagor och nya moderna versionen av Snövit "Mirror mirror" med Julia Roberts och Lily Collins?!

Enkelt och billigt sätt att göra fina placeringskort på!

Speglar är ju perfekta att dekorera med, skriv menyn eller bordsnummer på!

Äppeltårta!

Ett måste med äpplen och troll- eller ormhassel i brudbuketten!

Snövit bjöd dom sju små dvärgarna på paj - kanske ett roligt alternativ till bröllopstårtan?!