lördag 26 oktober 2013

Balunz tipsar: nu är tiden att köpa näbbklänningar!

Kedjorna börjar fylla barnavdelningarna med festklänningar inför jul och nyår så nu kan du få tag på riktigt söta till lilla brudnäbben! Här är några exempel! De två översta är från lindex.se och den nedersta från kappahl.se!
torsdag 24 oktober 2013

onsdag 23 oktober 2013

Sno stilen: dansregler!

Kul idé till bröllopsfesten eller annan stor baluns!

På väg in: nya accessoarer till herrarna!

Vi har nya oknutna flugor, vanliga slipsar, virkade slipsar, manschettknappar och roliga hängslen på väg in till modemedvetne blivande brudgummen eller festprissen! Finns i webshopen på balunz.se om ungefär två veckor. Några exempel:Sno stilen: vintrigt och isigt!

Planerar du vinterbröllop? Eller kanske nyårsbaluns?! Här kommer lite isig inspiration!
Här kan du läsa om hur du själv kan piffa vanliga grenar så att de ser ut som att dom är istäckta och frostiga!

tisdag 22 oktober 2013

Sno stilen: snajsiga pumpor!

Det är pumpatider! Och man kan göra annat med dem än att skära ut läskiga ansikten! Kolla bara på de här finfina höstdekorationerna:I butiken: paraplyer!

Ser det ut så här där du bor?

Hos oss också, hösten har verkligen kommit!
Pigga upp dig i ruggiga vädret med ett snyggt paraply från Lisbeth Dahl, vi har massor i butiken! Och till er som väntar på klassiska cremefärgade pagodaparaplyet - vi har fortfarande inte fått besked från Lisbeth Dahl när vi kommer kunna få in det igen. Något strul med leveranserna från deras tillverkare sägs vara problemet. Vi meddelar så fort vi får in dem!Kändisbröllop: Kelly Clarkson & Brandon Blackstock!

I söndags gifte sig sångerskan Kelly Clarkson med Brandon Blackstock vid en liten ceremoni på Blackberry Farm i Tennesse. Kelly bar klänningen "Jessamine" från Temperley Londons kollektion Iris. Fint hårband prydde frisyren och hon hade brudbukett med solrosor och andra trädgårdsblommor.
Klicka på bilden för att komma till designerns hemsida!

söndag 20 oktober 2013

Sno stilen: bröllop kring jul!

Vitt, mörkt och fruset ute, rött, varmt och stämningsfullt inne! Stearinljus, tänd brasa och gnistrande dekorationer... Finns det något mer romantiskt än bröllop i adventstider?