måndag 23 december 2013

En riktigt, riktigt god jul!

Balunz vill passa på att önska alla våra kunder och leverantörer en riktigt god jul! Vi skippade julkorten i år och skickade istället ut massvis med julklappar till familjer som ansökt om stöd via organisationen Matkassen (som du hittar på Facebook eller matkassen.info).


söndag 22 december 2013

Sno stilen: bröllopsfrisyrer!

Lite snygga bröllopsfrisyrer i blandade stilar! Glöm inte piffet till, det är fortfarande hett med både hårkammar, fjädrar och ribbons. Och tiaror är på väg tillbaka igen! Vi har massvis med varianter, kika in på balunz.se...
lördag 21 december 2013

Sno stilen: spektakulära brudbuketter!

Alltså, den första är ju helt vansinnigt snygg! Eller hur?! Som en dröm...Sno stilen: dekorera med böcker!

Nu är det modernt med dekorationer med vintagekänsla och då funkar gamla böcker perfekt! Och det finns massor du kan göra med dem, till exempel vika sidorna till snitsiga mönster, stapla eller bygga en backdrop till själva ceremonin. Klicka på bilderna för att se dem större...


 

fredag 20 december 2013

I butiken: Cartier-replikan är en favorit hos många!

Just nu är det många som inspireras av Kate Middletons bröllopsstil och vår tiara Kate är poppis! En replika av Cariter-tiaran som hon bar:

Cartier-tiaran på prinsessan Anne någon gång på 70-talet

Vår replika. Klicka på bilden för att komma direkt till butiken...

onsdag 18 december 2013

I butiken: rusning efter clipsörhängen!

Oj, vi har fått en plötslig rush efter clipsörhängen så dom har nästan tagit slut i alla våra modeller. Men bara lugn, påfyllning är på väg!

En av våra modeller på clipsörhängen. Kika in på balunz.se!

måndag 16 december 2013

Sno stilen: inspiration från kungligheterna!

Nu börjar tiara bli modernt igen "over there" och vi tänkte att det kanske skulle kunna passa med en samling frisyrinspirationsbilder från de som bär tiara mest och bäst; europas kungligheter!


På väg in: pärlhalsband!

Vi har ett riktigt statement-halsband på väg in! Ursnyggt med old Hollywood-känsla för bruden som vill ha glamour! Finns på balunz.se efter helgerna...


söndag 15 december 2013

Sno stilen: stilig bukett med kulor!

Kolla här, visst var den fin?! Glammig och perfekt för dig med jul- eller nyårsbröllop och som inte vill ha traditionellt rött!


lördag 14 december 2013

Balunz tipsar: söta klänningar till brudnäbben!

Spetsklänning från Ellos som finns i flera färger. Kostar från 129 kronor.
Superdupersöt tyllklänning finns på H&M för bara 149 kronor!
Sockersött med rosa tyllklänning som också är från H&M!

Glöm inte accessoarerna till! Vi har massor av hårspännen, små tiaror, smycken och diadem till brudnäbben hos oss på balunz.se!


onsdag 11 december 2013

Danskändisbröllop: Twitch och Allison!

Balunz ÄLSKAR So You Think You Can Dance och speciellt Twitch och Allison som gifte sig igår! Wohooo! Det finns massor av bilder och filmer från bröllopet på Instagram, hoppas vi snart kan visa någon här också.


tisdag 10 december 2013

Sno stilen: dekorationer med julkänsla!

Dekorationer som inte bara passar på bröllopet med jultema utan också för att göra det julfint hemma!


Balunz informerar: så handlar du hos oss!

Vi har märkt att många kunder på senaste tiden valt betalningssättet "Faktura för företag" så vi snickrade ihop en särdeles snitsig och pedagogisk guide till hur du går tillväga i utcheckningen! Fin, eller hur?!
;-D
Klicka på bilderna för att se dem större...lördag 7 december 2013

Sno stilen: supersött med björnbär!

Kolla in den här riktigt, riktigt fina brudbuketten! Perfekt för dig som vill ha något ovanligt till bröllopet i rustik stil!


tisdag 3 december 2013

Balunz tipsar: bästa julklappen!

Vem vill inte ha något som piggar upp lite en mulen och regnig dag?! Vi har underbara paraplyer från Lisbeth Dahl som är perfekta som julklappar! Kika in hos oss på balunz.se...
måndag 2 december 2013

Sno stilen: alla familjemedlemmar ska vara med!

Ingen familjemedlem får glömmas bort på bröllopsdagen! Fler och fler innefattar sina husdjur i firandet på något sätt. Och visst blir det supersöta bilder?!
Foto: David Jenkins