fredag 31 januari 2014

I butiken: söta girlanger!

Vi har mycket nya dekorationer till bröllopet eller festen på ingång till webshopen. Först ut är de här söta girlangerna med hjärtan från danska Lisbeth Dahl, finns också i variant med guldtoner.

Klicka på bilden för att komma direkt till butiken...torsdag 30 januari 2014

Sno stilen: vackra brudbuketter med pioner!

Pioner är min favoritblomma (tätt följd av anemoner) i brudbuketter och dekorationer. Så härliga till försommarbröllopet! Lite inspirationsbilder kanske? Varsågoda!tisdag 28 januari 2014

I butiken: superchica hårdekorationen Coco!

Vi har fått in en ny variant av hårclips i butiken! Hårblomma av fjädrar med svart dekoration i mitten, handgjord och tillverkad i Usa. Funkar kanon i alla frisyrer, långa som korta! Säljs parvis.


I butiken: cake topper för legofantasten!

Ni som träffade oss på Bröllopsmässan i Göteborg såg säkert vår nya cake topper / tårtdekoration från Lego! Så kul! Klicka på bilden för att komma direkt till butiken och shoppa en innan de tar slut...


Sno stilen: bordsarrangemang att drömma om!

I Sverige tenderar vi ju att inte lägga så mycket pengar på blommor till festen eller bröllopet. Men visst är det vackert med storslagna blomsterdekorationer?!På väg in: nya örhängen!

Nya snygga örhängen till bröllopet eller festen finns i vår webshop på balunz.se om cirka två veckor!måndag 27 januari 2014

På väg in: hårdekorationer med clips!

Många kunder med kort hår har frågat efter håraccessoarer med clips och vi har ett gäng modeller på väg in! Bland annat en traditionell bird cage, en art deco-inspirerad dekoration och ett clips med påfågelfjädrar.


Bröllop på Grammy-galan!

Igår var det massor av par som blev äkta makar på Grammy-galan! 33 stycken närmare bestämt, både samkönade och tvåkönade par. Queen Latifah förrättade vigseln och Madonna agerade wedding singer och hela scenbakgrunden såg ut som kyrkfönster!

Kändisbröllop: Ännu en Bachelor gift!

Igår gifte sig Sean Lowe från The Bachelor med Catherine Giudici som han träffade i tvdejtingsåpan! Hon bar klänning från Monique Lhuillier och han grät visst mesta delen av ceremonin (som för övrigt var tv-sänd, undrar om vi får se det i Sverige också snart?).    :-)


fredag 24 januari 2014

I butiken: nya örhängen på plats!

Vi har börjat få in vårens nyheter! Klicka på bilderna för att komma direkt till butiken...


Balunz tipsar: justera hur dina clipsörhängen sitter!

Sitter dina clipsörhängen för tight? Eller för löst? Kolla här hur du enkelt justerar till passande storlek!

fredag 17 januari 2014

Balunz i verkligheten: ses vi i helgen?!

Kom och träffa oss på bröllopsmässan i Göteborg i morgon eller på söndag! Konserthuset finns vi i, på andra våningen, och mässan håller öppet lördag 11-17 och söndag 11-16!


Sno stilen: sommarsött med bröllopsdekoration!

Kolla vilken söt bröllopsdekoration till utomhusbröllopet! Gjord av bara en glasburk, lite spets och band. Hur enkelt som helst att göra själv!


Sno stilen: tulpaner i massor!

Vi längtar till våren! Här kommer några inspirationsbilder på brudbuketter och dekorationer med härliga tulpaner! Klicka på bilderna för att se dem större...


onsdag 15 januari 2014

söndag 12 januari 2014

Sno stilen: fina bröllopsfrisyrer!

Lite nya inspirationsbilder på bröllopsfrisyrer, både uppsättningar och utsläppt hår! Klicka på bilderna för att få upp dem större...