tisdag 25 februari 2014

Balunz tipsar: pyssel för barnen under bröllopsmiddagen!

Här finns lite fina nya färgläggningsbilder med kärlekstema som ni kan printa och ha för barnen att pyssla med under bröllopsmiddagen! Klicka på bilderna för att få dem större...
I butiken: roliga popcorn-boxar!

Vi har fått in roliga popcorn-boxar som kan användas till barnkalaset eller festen. Som på bio fast lite mindre i storlek! Klicka på bilden för att komma direkt till boxarna i nätbutiken.


måndag 24 februari 2014

Sno stilen: senaste tv-bröllopen!

Den här veckan har ny säsong av Greys premiär i Sverige och jag tänker då sitta bänkad för Dr. Kepners bröllop på onsdag! Inga spoilers här förutom en snabb visning av brudklänningen som kommer från Peter Langner (men April tycks ha valt bort skärpet).söndag 23 februari 2014

Sno stilen: dekorera med hästskor!

Hästskor betyder ju lycka så varför inte dekorera med dem?! Kolla in de här söta bröllopsdekorationerna...


Sno stilen: sanslöst vacker båge!

Spana in den här ofantligt häftiga bågen som brudparet gifte sig vid! Gjord av trästammar och växter, älskar den!


fredag 21 februari 2014

I butiken: vägvisare!

Vi har fått in den här fina träskylten som visar vägen till vigselceremonin! Perfekt för dig med vintage-, rustic- eller shabby chic-tema på bröllopet! Klicka på bilden för att komma direkt till skylten i vår webshop.


Sno stilen: senaste tv-bröllopen!

Det här kanske inte heller har visats i Sverige? I sådanafall varning för spoiler!
Bröllopet här skedde i tv-serien Bones när Booth och Dr Brennan gifte sig nämligen, sändes i slutet av oktober i Usa. Dr Brennan bar en brudklänning i klassisk stil från Romona Keveza. Spana in bröllopsvideon längst ned om du vill se mer från seriens bröllop!

Hurra! En ny liten prinsessa!

Grattis prinsessan Madeleine och Chris! Har du också en liten prinsessa hemma? Då kan du passa på att fynda små barntiaror eller saker till barnkalaset från vår serie "Prinsessa" nu för vi har sänkt priset för att fira!


Sno stilen: kul idé till meny!


torsdag 20 februari 2014

Sno stilen: finfina blomsterdekorationer!
Sno stilen: senaste tv-bröllopen!

Revenge! Emily Thorne i tv-serien Revenge bar en riktig romantisk drömklänning med från showens egna kostymdesigner Jill Ohannesson. Victoria Grayson bar dramatiska klänningen "Kaye" från Vera Wang.Sno stilen: senaste tv-bröllopen!

Med risk för att avslöja för mycket kanske... Jag följer inte Private Practice själv (förutom om jag är sjuk eller ledig och råkar zappa in på någon repris) så jag vet faktiskt inte om det allra sista avsnittet visats i Sverige? Iallafall händer detta i seriens final. Har letat och letat för att hitta varifrån Addisons klänning kommer ifrån med inte lyckats. Det ser lite ut som att det skulle kunna vara Elie Saab?
onsdag 19 februari 2014

I butiken: nya placeringskort!

Vi har fått in ännu en variant på våra fina placeringskort! Klicka på bilden för att komma direkt till butiken...


tisdag 18 februari 2014

Sno stilen: fina bröllopsfrisyrer för långt hår!

Hittade lite nya fina brudfrisyrer när jag scannade av nätet. Mest för dig som har långt hår (eller kan tänka dig löshår på den stora dagen)!


Köp hårdekorationerna hos oss på balunz.se, vi har stort utbud av diadem, tiaror, hårkammar, clips och fascinators!


I butiken: sött alternativ till riskastning!

Dom heter wands på engelska och är senaste populära alternativet till riskastning efter vigseln! Klicka på översta bilden för att komma direkt till butiken...