onsdag 30 april 2014

Balunz tipsar: fina underkläder till bröllopet!

Twilfit har en ny kollektion med romantiska underkläder för bruden! Hela kollektionen hittar du HÄR.
Sno stilen: inspiration till knapphålsblomman!

Knapphålsblomma - corsage (ofta kallad detta i Sverige, i Usa är det mer menat som en handledsblomma för tjejen) - boutonnier, den har många namn! Här kommer lite inspiration till blivande makens kavajslagsdekoration. Traditionellt var knapphålsblomman en blomma tagen direkt ur brudbuketten och var tänkt att symbolisera hur bruden och brudgummen binds samman vid vigseln. Den ska sitta på vänster sida på kavajslaget, INTE i fickan som man så ofta ser - där bor näsduken eller inget alls! Ofta känns det mycket med både och, satsa i sådana fall på en diskretare näsduk i strikt vikning.


måndag 28 april 2014

På väg in: nytt armband!

Det här snygga, stilrena armbandet är på väg in till oss på Balunz! Kommer under vecka 19.


fredag 25 april 2014

onsdag 23 april 2014

NYBFW - på catwalken!

Både vi och kändisarna gillar engelska Jenny Packhams brudklänningar och nu efter senaste visningarna gör vi det lite extra faktiskt! Designern valde nämligen att också ha tjejer i lite större storlek än zero med på catwalken vid visningen av 2015-års kollektion!


Balunz tipsar: Vackraste brudklänningen?

Åh, om jag skulle köpa brudklänning igen skulle jag säkert välja en från fantastiska Ida Sjöstedt! Så fina att man nästan smäller av...
www.idasjostedt.com

Sno stilen: brudbuketter i pasteller!
tisdag 22 april 2014

På väg in: underbara, handsydda brudslöjor!

Är du ute efter en slöja som kan ärvas i generationer - som dina döttrar, barnbarn och barnsbarnsbarn kan glädjas åt också ett sekel från nu?! För dig som söker kvalité och riktigt hantverk kan vi glatt meddela att vi om några veckor börjar sälja exklusiva handsydda slöjor från amerikanska Veil Trends.
Inte en plastig slöja med dåligt klippt och pålimmad dekorationskant så långt ögat når! Mer info och bilder kommer inom kort!


måndag 14 april 2014

Balunz i NY: nya underbara slöjor på ingång!

Trött på billiga ebay-slöjor stela som aluminiumfolie med pålimmade snedklippta spetsar?! Om några veckor börjar vi sälja handsydda underbara slöjor från amerikanska Veil Trends! Vi kommer få in hellånga slöjor, både i mantillamodell och på kam, korta rockiga varianter och klassiska spetskantade. Can´t wait!


onsdag 9 april 2014

Följ oss i New York!

Vi åker till New York Bridal Week för att se de senaste bröllopstrenderna och träffa nya leverantörer! Följ oss här, på Facebook eller på Instagram för att se vad vi har för oss!
Här är några bilder från förra gången vi var i New York, visningen för Rafael Cennamo:


Följ oss på Facebook: www.facebook.com/Balunz.se
Följ oss på Instagram: @balunz_se

Sno stilen: 3 riktigt fina bröllopsfrisyrer!tisdag 8 april 2014

Favorit i repris: Gatsby-inspiration!

Planerar du Gatsby-tema? Här kommer ett blogginlägg från förra året i repris, 20-tal och 30-tal är hetare än någonsin som tema på festen eller bröllopet!


Sno stilen: inspiration till påskbröllopet!

Hej! Lite inspiration till påskbröllopet kanske? Jag ÄLSKAR idén med brudparets fingeravtryck på äggen!

söndag 6 april 2014

Balunz tipsar: brudklänning från H&M!

På torsdag kommer H&M:s kollektion Concious Exclusive ut och där finns också en brudklänning! Kommer tydligen kosta cirka 3800 kronor.


I butiken: fortfarande poppis med bird cage!

Vi märker i butiken att det fortfarande är poppis med bird cage! Mycket korta varianter men också hellånga - som den här nedanför. Klicka på bilden för att komma direkt in i webshopen...

lördag 5 april 2014

fredag 4 april 2014

I butiken: mer på sugrörsfronten!

Igår fick vi in nya rödvita sugrör och söta självhäftande flaggor som kan viras som dekoration kring vilket sugrör som helst! Säljs var för sig på balunz.se! Klicka på bilderna för att se dem större...