söndag 30 november 2014

I butiken: Skönhet till hårkam...

Spana in den här fullkomligt underbara hårkammen som alldeles snart finns hos oss i webshopen. Gillar du den? Den finns bara i ett enda exemplar i världen så är du ute efter en alldeles unik hårdekoration ska du satsa på den här! Maila oss om du inte vill riskera att den hamnar i händerna på någon annan, priset kommer ligga på 789 kronor.
lördag 29 november 2014

På väg in: 20-tal!


Planerar du bröllop med 20-tals tema? Om en vecka eller så får vi in den tjusiga hårdekorationen som du ser här nedanför!


torsdag 27 november 2014

Vi har lanserat Balunz Couture!

Har ni sett att vi lanserat en ny kategori i butiken? I Balunz Couture samlar vi utvalda exklusiva smycken, slöjor och andra bröllopsaccessoarer tillverkade för hand av små designers var främsta fokus är hög kvalité och utsökt design. Kika in!


På väg in: lyxiga pärlor!

Om en vecka ungefär får vi in nya härligt lyxiga halsband och armband med pärlor, perfekt för bruden som vill ha en glamourös Old Hollywood-look!onsdag 26 november 2014

fredag 21 november 2014

I butiken: får vi presentera - Balunz Couture!

Nu har vi samlat det bästa vi hittat i bröllopsaccessoarsväg i en helt egen ny kategori - Balunz Couture! Alla de här varorna är noggrant utvalda från skickliga designers som bara jobbar med högkvalitativa produkter. Accessoarer för dig som söker det där "lilla extra" som kanske inte så många har (inte ens i hela världen) eller vill ha hantverk som håller i generationer. Klicka in och kika!
torsdag 20 november 2014

Sno stilen: en ruggigt bra idé!

Kolla här vilken ruggigt bra idé för de som gifter sig på hösten/vintern eller som riskerar svala sommarnätter - sjalar som gästerna kan få ta av!


Sno stilen: underbar romantisk håruppsättning!

Tyckte den här bröllopsfrisyren var så himla fin! Superromantisk!


onsdag 19 november 2014

Sno stilen: satsa på pastell!

Nu när det börjar bli ruggigt och kallt längtar jag mig till våren och härliga pastellbröllop och försommarfester!

Vi har massor av dekorationer till bröllopet eller festen! Klicka in till oss på Balunz!

I butiken: påfyllning på väg!

Vi har massor av varor som tagit slut i webshopen men nu är påfyllning iallafall på väg! Bland annat kommer de här populära hårdekorationerna och smyckena in i lager igen:

I butiken: nytt på väg in!

Vi har massor av nytt på väg in, i första omgången här kommer framförallt smycken och hårdekorationer! Några exempel:
Finns hos oss på balunz.se om cirka två veckor!

söndag 16 november 2014