fredag 30 oktober 2015

Happy Halloween!

Älskar du halloween? Och ska gifta dig? Då kanske det skulle vara ett kul tema på bröllopet? Planera nu, köp upp en massa saker billigt på rea i nästa vecka och börja spåna! Det kan bli riktigt snyggt och lyxigt, kolla här! Älskar flaskorna med "Love potion"...


Dagens brudbukett!


onsdag 28 oktober 2015

På väg in: utsökt spets!

Den närmaste tiden kommer vi få in mycket hårdekorationer med spetsdetaljer. Om ett par dagar eller så kommer exempelvis den här kammen och hårbandet:onsdag 21 oktober 2015

I butiken: coola fladdermöss!

Vi har fått in en jättecool vimpel / backdrop för dig som vill dekorera halloweenfesten, barnkalaset eller barnrummet! Klicka på bilden för att komma direkt till vår webshop...

Dekorationen kostar 99 kronor och har 6 rader fladdermöss.

På väg in: ännu fler örhängen!

Vi har massa nytt på väg in till oss, bland annat mängder av örhängen. Vissa har vi visat tidigare, här kommer några till!
Dagens bröllopsfrisyr!


måndag 19 oktober 2015

Senaste trenderna från New York bridal fashion week!

Alla de stora brudklänningstillverkarna har visat sina kollektioner för 2016 och här är de största trenderna som kunde ses på catwalken!

1. Nästan naken!
Det var mycket spets och hudfärgat på catwalken, precis som vi sett på röda mattan den senaste tiden. Klänningarna kommer från Angel Sanchez, Ines di Santo, Hailey Paige och Pronovias.


2. Höga halsar!
Det är antingen superdjupa urringningar eller riktigt höga som gäller. Här klänningar från Badgley Miscka och Oscar de la Renta.

3. Visa ryggen till!
Ryggarna på brudklänningarna 2016 ska vara riktigt detaljerade eller dramatiska. Här är några exempel från Ines di Santo och Pronovias:

4. Watteau trains!
Något som är riktigt superhett nu är watteau trains, ett mellanting mellan släp och slöja som är fäst uppe vid axlarna, som en mantel nästan. Trendigt så det förslår och riktigt pampigt! Här är klänningar från Claire Pettibone och Rivini.

5. Gå för guld!
Färgen som gäller både på broderier och accessoarer för den som vill vara trendig 2016 är guld. Klänningarna kommer från Claire Pettibone och Naeem Khan.

6. Bär tiara!
Det ska vara tiara som hårsmycke igen! Marchesa och Naeem Khan visade riktigt maffiga tiaror på catwalken. Men Reem Acra tyckte att blingiga hörlurar var bättre. Vi håller inte med riktigt...