måndag 30 november 2015

I butiken: cyber monday!

Idag (30/11 2015) är det näthandelns julafton, cyber monday. Hos oss får du 25% på allt i webshopen om du skriver kampanjkoden cyber i kassan när du checkar ut!fredag 27 november 2015

På väg in: halsband!

Om en vecka eller så får vi in de här fina halsbanden med cubic zirconia. Perfekt för dig som letar efter något diskret och stilrent!I butiken: black friday!

Idag (27/11 2015) får du 25% rabatt på precis allt i butiken om du skriver in kampanjkoden svart2015 i kassan vid utcheckning! Wohooo!


torsdag 26 november 2015

Tacksam!

Idag är det thanksgiving. Vad är du tacksam över? Idag är vi tacksamma över allt vi har och hur bra liv vi har den stora lyckan att få leva i motsats till många andra både här i Sverige och i världen. "Tänk vad glad du skulle bli om du förlorade allt du ägde och sedan fick tillbaka alltihop."Sno stilen: thanksgiving!

onsdag 25 november 2015

På väg in: ryggsmycke till halsband!

Har du fest- eller brudklänning med låg rygg? Då är ett sånt här smycke jättesnyggt! Vi har sedan tidigare halsband i den här modellen men snart får vi också in såna här hängen som du fäster på ditt egna halsband. Kanske vill du bära släktens pärlhalsband eller favorithalsbandet men med extra utsmycknad? Dom här och fler modeller finns hos oss på balunz.se om cirka en vecka!
måndag 23 november 2015

Kändisbröllop: Sofia Vergara & Joe Manganiello!

Kolla här så snyggt kändisdrömbröllop! Skådisarna Sofia och Joe gifte sig igår i Florida. Hon bar en glamourös klänning från Zuhair Murad Couture och instagrammade nästan hela bröllopet. Första dansen dansades till Frank Sinatras klassiker "The way You look tonight".


lördag 14 november 2015

Sno stilen: hetaste bröllopstårtetrenden!

Hetaste trenden vad gäller bröllopstrender i USA just nu är tårtor med "rinnande" dekor. Så himla snyggt! Eller hur?!


fredag 13 november 2015

I butiken: hej då kalla axlar!

Ny cape i fuskpäls finns i lager nu, perfekt till vinterbröllopet! Klicka på bilden för att komma direkt till butiken...


Balunz presenterar - Fredagsskämtet!

Det var länge sedan men här kommer det - dagens fredagsskämt!


torsdag 12 november 2015

onsdag 11 november 2015

tisdag 10 november 2015

I butiken: ny lyxig hårkam!

Superlyxiga hårkammen Statement för dig som vill ha ett hårsmycke som verkligen syns! Klicka på bilden för att komma direkt till vår webshop.

måndag 9 november 2015

Dagens bröllopsfrisyr!

Glöm inte att vi har massor av diadem och tiaror som du kan dekorera bal- eller bröllopsfrisyren med! 

Balunz i media: våra snygga håraccessoarer i Allt om bröllop!

I senaste numret av Allt om bröllop har redaktionen stylat våra hårdekorationer supersnyggt! Har ni sett dem i tidningen? Annars kan ni kika på några av bilderna här:
Stort tack till er Allt om bröllop! Läckert reportage!

I butiken: nya clipsörhängen!

Från och med nu kommer massor av nya smycken och hårdekorationer in till oss, vi fyller på med 2016 års kollektioner och vill du ha det allra senaste är det nu du ska passa på! Den här veckan har vi fått hem nya clipsörhängen till vårt redan stora sortiment. Klicka på bilderna för att komma direkt till webshopen!