Bröllopstrenderna 2012!

Usa är föregångslandet vad gäller bröllopstrender och ligger iallafall något år före oss här i Sverige. Vill du veta vad som är hetast inom bröllopsområdet inför 2012?

~ Bröllop på spännande plats!
Utomhusbröllop är absolut hetast just nu, gärna i tjusig park, asiatisk trädgård, på stranden eller på utsiktsplats med fantastisk vy. Att ha festen på hotell, teater eller museum är också hett, allt som kan matcha brudparets personligheter!

~ Tema rakt igenom!
Hela bröllopet följer ett för brudparet personligt tema som genomsyrar inbjudningar, val av vigsel- och festplats, mat, dryck, aktiviteter och underhållning. Populära teman är strand, Hollywood/red carpet, de fyra årstiderna, platser som brudparet besökt tillsammans och shabby chic. Men det allra hetaste temat inför 2012 är:

~ Viktorianskt tema!
Vi har tidigare skrivit i bloggen att vad gäller brudklänning så är den viktorianska eran en inspiration för världens designers just nu, stora kjolar och korsettliv kommer stort under nästa år. Med detta följer också att the victorian wedding theme är det allra hetaste temat för brudpar som är noga med att ha det allra senaste. Drama, romantik, ljusa och mjuka pastellfärger, snirkligt teckensnitt, monogram och överdådiga bordsdukningar står på komihåg-listan här. Alldeles snart kommer vi lägga in en hel inspirationspost om viktorianskt tema.

~ Specialty stations
Små rum eller stationer där bröllopsgästerna kan utforska nya mat- eller dryckesvanor, aktiveras sig eller umgås. Till exempel cocktailbar, barista som fixar kaffedrinkar, vinprovning, danskurs eller cigarrbar.

~ Sparkle everywhere!
Fast kanske inte på de sedvanliga ställena... 2012 ska blinget sitta i håret, på tårtan eller i brudbuketten, ju mer gnistrande stenar desto bättre!

~ Tårta - nja, dessertbord - yes!
Trenden i Usa går helt klart åt att brudparen i allt större utsträckning skippar den traditionella tårtan för att istället bjuda gästerna på dessertbuffé med miniversioner av cheesecake, pajer, cup cakes och andra smarrigheter. Godisbuffé är också vansinnigt populärt.


Spännande vigsel- eller festplats kan också vara en gammal häftig lada!
Old glamour Hollywood-tema!
Drinkstation i vintagestil!
Blinga håret!
Eller buketten!
Godisbuffe´ är poppis!


Kommentarer

Populära inlägg