tisdag 28 juni 2011

Balunz tipsar: Haka på trenden med bird cage-slöja!

Bird cage, flor, russian blusher, madonna veil - många namn för i stort sett samma glamourösa slöja! Sexigt, sött och elegant på samma gång och passar i stort sett till alla klänningsstilar!

En bird cage är en kort slöja bestående av vad som kallas ett engelskt eller ett franskt nät. (Det engelska nätet har större maskor än det franska.) Nätet var från början en prydnad till 1800-talets tjusiga hattar men började under första delen av 1900-talet att användas som slöjor. På 50-talet fästes ofta slöjan på så kallad "pillbox" - en liten rund hatt som placerades mitt på huvudet. Efter att Reese Witherspoon bar en bird cage i filmen "Sweet home Alabama" och Jessica Alba hade en på bröllopet i "Fantastic four" blev slöjan den allra hetaste bröllopsaccessoaren. Svenska kändisar som valt detta trendiga alternativ är till exempel Emma Andersson och Josephine Bornebusch.

Emma bar en bird cage i visor veil-stil.

Slöjan ska bäras till kinden eller ned till hakan och en bit ut från ansiktet. I många tidningar ses slöjan bäras väldigt tätt intill ansiktet men det är ganska jobbigt att bära den så en hel dag, när ögonfransarna fastnar i nätet när du blinkar och så. Gör det bekvämt för dig!

De flesta bird cage-slöjorna fästs med kam i håret men nu finns också en ny enklare variant som också passar ypperligt för dig som ska ha utsläppt hår; headband veil.


589 kronor på http://www.balunz.se/

torsdag 23 juni 2011

Sno stilen: Bröllopet i The Twilight Saga: Breaking Dawn!

Några första bilder på bröllopsdetaljer har läckt ut med trailern! Bella har en långärmad klänning, lång slöja och håret uppsatt med kam i vintagestil. Köp en liknande hårkam från oss på Balunz!Den exklusiva kammen finns som beställningsvara för 629 kronor!

Sno stilen: Shabby Chic!

Det är modernt med shabby chic-stilen just nu, och inom bröllopsbranschen är det superhett! Här kommer lite inspirationsbilder för dig som planerar bröllopsfest eller vanlig fest med temat shabby chic:
Trähjärtan med klämmor för att sätta fast placeringskort eller hänga upp bilder finns i butiken, http://www.balunz.se/, 69 kronor för 20 klämmor!


tisdag 21 juni 2011

Sno stilen: Bröllop med strandtema!

Lite inspiration till ett bröllop med strand- och havstema!


Pärlhalsband 359 kronor på balunz.se
Varför inte en bikini?! 229 kronor i webshopen!


måndag 20 juni 2011

Sno stilen: Midsommarbruden!

Bli en romantisk midsommarbrud med krans i håret!
Här får du tips på hur du binder en själv...
Sno stilen: Tori Spelling & Dean McDermott!

Varför gifta sig bara en gång när man kan göra det om och om igen?! Att förnya sina vigsellöften är en stor trend i Usa just nu, framförallt bland Hollywoodstjärnorna. 8:e maj förnyade Tori och Dean sina löften i en trädgård i Beverly Hills dekorerad för att efterlikna ett vardagsrum. Tori hade en kort klänning från Marchesa för 3500 dollar. För att efterlikna sitt första bröllop, på en strand på Fiji 2006, stod paret i en sandlåda med sina barn lekande runt omkring under ceremonin! Tori fick en mörk ring med diamanter av Dean, designad av Neil Lane och barnen fick antika armband av sina föräldrar.


Balunz grattar!

Grattis och fanfar till Sofi Henriksson i Falkenberg om vann utlottningen av hårdekorationen "Lövverk"!
Hårnålarna kommer med posten inom kort.fredag 17 juni 2011

torsdag 16 juni 2011

Sno stilen: Från Allt om Bröllops senaste omslag!


Har du spanat in diademet på Allt om Bröllops senaste omslag? Vi har ett nästan likadant som beställningsvara hos oss!

Omslaget...

Diadem från Balunz: http://balunz.se/product.html/diadem---floral-vine?category_id=20

Nytt i butiken: Ballonger!

Stora metallicskimrande ballonger av kanonkvalité finns numera i butiken! 50 ballonger kostar 109 kronor.


Flera färger finns i butiken, välkommen in på http://www.balunz.se/ !

onsdag 15 juni 2011

Nytt i butiken: Bubblor!

Nu finns det söta bröllopssåpbubblor i butiken, formade som champagneglas! 24 stycken för 109 kronor.

Balunz informerar: Snasket kom in - och tog slut!

En förpackning med rosa rock sweets är allt som finns kvar av ordern som kom in i fredags. Dom är poppis! Nya är beställda och kommer in i slutet av nästa vecka.
söndag 12 juni 2011

Sno stilen: Lily Allen!

Igår gifte sig Lily Allen med sin Sam Cooper! Klänningen kommer från designern Delphine Manivet.