fredag 26 augusti 2011

På väg in: Ännu mer smycken!


Stelt armband 289 kronor!
 
Smyckeset 269 kronor!

Örhängen (kommer finnas i olika färgkombinationer) 119 kronor!

På väg in: pynt för vinterbröllop!

Planerar ni vinterbröllop?! Nästa vecka får vi in snöflingeinspirerade bordsdekorationer!


Konfetti!

Placeringskort!

Ljuslyktor för värmeljus! Eller varför inte använda för godis? :-)


Balunz presenterar: Fredagsvitsen!

Den här är en av våra favoriter, fanns med i vårt egna bröllopsfesthäfte!

onsdag 24 augusti 2011

Sno stilen: bröllopsfrisyrer med slöja!

Vi har stort utbud av slöjor av olika modeller, och fler är på väg in! Hetast just nu är kaxiga korta bird cage-slöjan eller den tunna odekorerade långa slöjan som den som Kate Middleton hade på sig. Passa på att bära slöja, det här är ju enda chansen du får! Lite inspiration kanske?Ny modell av Bird Cage på väg in, beräknas finnas i butiken i mitten av september!

Sno stilen: bröllopsfrisyrer med bling!

Snygga och exklusiva hårdekorationer finns i butiken: http://www.balunz.se/!

tisdag 23 augusti 2011

Bröllopstrenderna 2012!

Usa är föregångslandet vad gäller bröllopstrender och ligger iallafall något år före oss här i Sverige. Vill du veta vad som är hetast inom bröllopsområdet inför 2012?

~ Bröllop på spännande plats!
Utomhusbröllop är absolut hetast just nu, gärna i tjusig park, asiatisk trädgård, på stranden eller på utsiktsplats med fantastisk vy. Att ha festen på hotell, teater eller museum är också hett, allt som kan matcha brudparets personligheter!

~ Tema rakt igenom!
Hela bröllopet följer ett för brudparet personligt tema som genomsyrar inbjudningar, val av vigsel- och festplats, mat, dryck, aktiviteter och underhållning. Populära teman är strand, Hollywood/red carpet, de fyra årstiderna, platser som brudparet besökt tillsammans och shabby chic. Men det allra hetaste temat inför 2012 är:

~ Viktorianskt tema!
Vi har tidigare skrivit i bloggen att vad gäller brudklänning så är den viktorianska eran en inspiration för världens designers just nu, stora kjolar och korsettliv kommer stort under nästa år. Med detta följer också att the victorian wedding theme är det allra hetaste temat för brudpar som är noga med att ha det allra senaste. Drama, romantik, ljusa och mjuka pastellfärger, snirkligt teckensnitt, monogram och överdådiga bordsdukningar står på komihåg-listan här. Alldeles snart kommer vi lägga in en hel inspirationspost om viktorianskt tema.

~ Specialty stations
Små rum eller stationer där bröllopsgästerna kan utforska nya mat- eller dryckesvanor, aktiveras sig eller umgås. Till exempel cocktailbar, barista som fixar kaffedrinkar, vinprovning, danskurs eller cigarrbar.

~ Sparkle everywhere!
Fast kanske inte på de sedvanliga ställena... 2012 ska blinget sitta i håret, på tårtan eller i brudbuketten, ju mer gnistrande stenar desto bättre!

~ Tårta - nja, dessertbord - yes!
Trenden i Usa går helt klart åt att brudparen i allt större utsträckning skippar den traditionella tårtan för att istället bjuda gästerna på dessertbuffé med miniversioner av cheesecake, pajer, cup cakes och andra smarrigheter. Godisbuffé är också vansinnigt populärt.


Spännande vigsel- eller festplats kan också vara en gammal häftig lada!
Old glamour Hollywood-tema!
Drinkstation i vintagestil!
Blinga håret!
Eller buketten!
Godisbuffe´ är poppis!


måndag 22 augusti 2011

Sno stilen: Sötaste bröllopstårtan!

Det senaste bröllopstårtemodet i Usa är sådana här fina "Ribbon cakes", helt underbara eller hur?

Årets största Hollywood-bröllop: Första bilderna!

Kim Kardashian och Kris Humphries har gift sig!
Bland de 440 gästerna, som fått stränga order om att endast ikläda sig svart och vitt och inget annat, återfanns bland annat Eva Longoria, Ryan Seacrest, Avril Lavigne, Mario Lopez och Mel B.Bara ett fåtal bilder har släppts från E! (som köpt bildrättigheterna för ryktesvis 17 miljoner dollar) men enligt gäster på plats böt Kim klänning tre gånger under kvällen, alla var designade av Vera Wang. Vid vigselakten bar hon en axelbandslös ivoryfärgad klänning med stor tyllkjol, långt släp och spetsapplikationer. Hon hade ett pannsmycke av diamanter och skor från Guiseppe Zanotti. De officiella bilderna väntas släppas på onsdag, många andra bilder finns inte eftersom brudparet låtit speciella vita ballonger segla över bröllopsområdet så att helikoptrar inte kunde komma nära.


Utanför hotellet på morgonen före vigseln, Kim bär träningsoverall med texten Mrs Humphries.

Tärnorna bar också vita klänningar.Bröllopstårtan sägs ha kostat 20.000 dollar.