Prinsessbröllopet: bröllopsmenyn!

Meny

Bröllopsmiddag Drottningholms slott 8 juni 2013

Meny

Svenska delikatesser
Kalixlöjrom i strut med citron och pikant crème-fraiche,
skagenemulsion med krispig kavring, senapssill i morotshölje,
 matjesillsterrin, primörägg från Gotland med drottkaviarskum
och liten Västerbottenostpaj
Smörbakad laxöring med kokt vit sparris, stekt grön sparris,
råmarinerad violett sparris, tomat- och schalottenlökskompott
med brynt smör, pepparrot, gräslöksolja och laxrom
Helstekt kalvfilé från Holmbergs gård
med Västervikssenapstäcke och astrakancidersås,
morotsvariation och rostad miniblomkål från Nobis gårdar
Pavlova med italiensk maräng, smultronsorbet
och jordgubbsglass, vit choklad och färska smultron
 

Vin

Graham Beck Blanc de Blancs Brut 2008
Svenska snapsar och öl
eller
Trimbach Riesling Vieilles Vignes 2009 Alsace
Pommery Grand Cru Millésimé 2005 Champagne
Auxey-Duresses 1:er Cru 2010 LA Chapelle Dom. Lafouge
Sattlerhof Beerenauslese 2010 Südsteiermark

Kommentarer

Populära inlägg