Balunz tipsar: trenderna för bröllopsfesten 2014!

Tänkte kika lite på de stora trenderna för 2014:s bröllopsfester. Här är vad som är riktigt hett i dekorationsväg just nu!

The Blushing bride!
Det ska vara rosa! Inte babyrosa eller chockrosa utan toner av puder, nude och persika på klänning, inbjudningar, dekorationer och blommor.

Glamour från förr!
Inspireras av Great Gatsby, Boardwalk Empire eller Downton Abbey och tänk servitörer med vita handskar, storband, fjädrar och porslin med gulddekor.


Mönster!
Randigt, sicksack och stora blommönster på dukar, inbjudningar och klänningar!

Blomgirlanger eller "greens"!
Blomdekorationer enbart med gröna växter/blad är poppis i det stora bröllopslandet over there liksom att dekorera med bundna blomstergirlanger! Om du är en blivande brud eller brudgum som drömmer om romantiska rader av blommor ska du kika på förra årets superbröllop mellan tidigare Vd:n för Facebook Sean Parker och hans fru Alexandra som gifte sig i "Sagan om ringen"-anda i en totalt sagopimpad skog (två sista bilderna).
Snyggt och stilrent med bara gröna blad.


Tårtan ska gnistra!
En trendig bröllopstårta 2014 gnistrar och glimmar. Helst i metallicfärger.

Favors med mening!
I många kulturer och länder får bröllopsgästerna en gåva med sig hem från bröllopet. Börjar bli vanligare och vanligare i Sverige också. 2014 ska trendiga favors bestå av något ätbart men allra helst av en donation till välgörenhet istället för onödiga småsaker som ändå aldrig används.


Kommentarer

Populära inlägg